Over Elisabeth

Fotograaf Elisabeth Beelaerts gebruikte haar professionele camera voor het eerst op een bruiloft in Amerika. Sinds 2009 woont zij met haar gezin in Bloemendaal. Met veel gevoel voor sfeer legt zij bijzondere momenten vast. Daarbij vindt zij het een sport om zonder te storen te werk te gaan. Ook is zij dol op het natuurlijke (tegen-)licht en houdt zij van een ongedwongen en lifestyle-achtige manier van fotograferen.

 

 

Fotograaf Elisabeth Beelaerts

Vrijwilliger

Referenties

Elisabeth is een fantastische fotografe waarmee het fijn samenwerken is. Ze heeft een talent voor het portretteren van mensen, vooral tijdens evenementen, terwijl de mensen zich niet eens bewust zijn van de aanwezigheid van een fotograaf. Elisabeth levert snel en levert kwaliteit. Ze kan zich in een opdrachtgever verplaatsen en denkt altijd een stap verder. Met Elisabeth haal je een fotograaf in huis die begrijpt wat je als klant wilt en je meer geeft dan je hebt gevraagd.

Iris Koffijberg Theater Haarlem

Elisabeth heeft prachtige foto’s van ons team gemaakt! Zij stelde iedereen op gemak, wij zijn erg blij met het resultaat! Zeker een aanbeveling waard.

Jeanine Maissan-Van der Sanden Makelaar

Elisabeth heeft mooie, sfeervolle foto’s gemaakt van mijn werkzaamheden met kinderen. Ze heeft de gave om een natuurlijke setting te creëren en van daaruit weet ze levendige foto’s de maken. Ook mijn profielfoto heeft ze prachtig gemaakt. Het is plezierig om met Elisabeth samen te werken; haar fijnzinnigheid, aanwijzingen en uitstekende service zijn een bijdrage geweest voor het tot stand komen van mijn website en folders.

Peggy Gruintjes Remedial Teacher Prachtvlinder
Winkelmandje